به گزارش خبرنگار مهر، جواد محمدی صبح پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان اظهار کرد: این شهرستان دارای سه کانون فرسایش بادی در شرق و شمال شهرستان است و اراضی کشاورزی آن بویژه در در منطقه نخ کوه عمرانی، نوده پشنگ، روشناوند و بیدخت تهدید می شوند.
وی ادامه داد: با توجه به افت آبهای زیرزمینی و خشکسالی های مکرر 15 ساله اخیر، اعتبارات مورد نیاز از طریق دستگاههای ذیربط در استان تامین شود زیرا که اعتبارات کنونی کافی نیست و این مسئله باعث افزایش سطح بحث بیابان زایی می شود.
محمدی افزود: هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی فرصت مناسبی است تا در سطح فراگیر در مقابله با بحران های ناشی از حوادث طبیعی زمینه های پیشگیری و آمادگی عمومی را فراهم کنیم.
وی عنوان کرد: با توجه به نزدیک شدن فصل برداشت زعفران و نیاز همه کشاورزان به آب برای آبیاری زعفران، فرمانداری در جلسه شورای تامین مصوب کنند که برداشت آب از چاههای کشاورزی در طول مدت آبیاری زمین ها بلامانع باشد و ستاد مدیریت بحران استان نیز در خصوص تامین اعتبارات مورد نیاز شهرستان مساعدت ویژه ای داشته باشند.
وی بیان داشت: همه دستگاههای اجرایی موظف شدند نسبت به نصب پارچه و پلاکارد در خصوص هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی در سردرب اداره یا با هماهنگی شهرداری در نقطه مناسب اقدام کنند.
محمدی گفت: با توجه به نیاز احداث مکانی برای فرود اضطراری در شهر کاخک ،شهرداری کاخک با هماهنگی اداره منابع طبیعی جهت تصرف زمینی در مکانی که به توافق برسد اقدام و بعد از واگذاری زمین مربوطه شهرداری با همکاری سایر نهادها نسبت به احداث آن اقدام کند.
وی ادامه داد: با توجه به کاهش مناطق جرم خیز و خطرات در سطح شهرها و مکانهای مخروبه، شهرداری ها با هماهنگی با مقام قضایی اقدام لازم جهت تخریب مکانهای یاد شده را در طول هفته در دستور کار قرار دهند.
محمدی از همه مسئولان مربوطه و دست اندرکار خواست که با تمام توان در این هفته جهت اجرای برنامه ها تلاش کنند.
نظر شما